Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
Osallistu, vaikutu ja vaikuta!
Osallistu, vaikutu ja vaikuta!

Osallistu, vaikutu ja vaikuta!

Kaupungin viestintäkanavat ovat sinua varten!

Hyvinkään kaupunki somessa

Seuraa kaupungin verkko- ja somekanavia ja ­pysyt kartalla, mitä Hyvinkäällä on ­meneillään!

Meillä on komea kattaus somekanavia, joita päivittävät huippuasiantuntijat eri toimialoilla. Sukella syvemmälle eri yksiköiden tekemiseen! Katso tästä linkistä kaikki ne sosiaalisen median kanavat, joissa kaupungin yksiköt ovat mukana.

Seuraa ja ota käyttöön aihetunnisteemme:

#elinvoimainen
#elämyskaupunki
#meidänhyvinkää
#hyvästäylpeä

Tervetuloa keskustelemaan!

kuva facebook hyvinkaa        kuva instagram hyvinkaa

Tervetuloa keskustelemaan

Kulttuurifoorumi on Hyvinkään kaupungin ja sen kulttuuritoimijoiden yhteistyöelin, joka kokoontuu kaksi kertaa vuodessa keskustelemaan kulttuurista ja sen ajankohtaisista asioista sekä suunnittelemaan tulevaa.
Lisätietoja: kulttuuri- ja tapahtumapäällikkö Outi Ruso, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Liikuntaseurafoorumi on liikuntayhdistysten yhteistyöverkosto, joka kokoontuu kaksi kertaa ­vuodessa. Seuraava tapaaminen järjestetään 26.9.2024 klo 18 Kipinässä.
Lisätietoja: liikuntasihteeri Minna Kalmari Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja liikuntapäällikkö Jarmo ­Vakkila Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ympäristöfoorumin tavoitteena on hyvinkääläisten ympäristötietoisuuden lisääminen, Hyvinkään lähiluonnon esiintuominen sekä kestävän kehityksen teemojen edistäminen. Ympäristöfoorumi tukee ja vahvistaa viestinnän ja kansalaiskeskustelun keinoin kaupunkiorganisaation, kaupunkilaisten ja yritysmaailman tietoisuutta omien valintojensa vaikutuksista elinpiiriimme.

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.facebook.com/HyvinkaanYmparistofoorumi sekä www.hyvinkaa.fi/ymparistofoorumi

Kaavaillat

Hyvinkään kaavoitus järjestää kaupungintalolla kaikille avoimia vapaamuotoisia kaavailtoja, joissa keskustellaan ajankohtaisista kaavahankkeista ja muista maankäyttöön liittyvistä teemoista. Lisätietoja noin kerran kuussa järjestettävistä kaavailloista löydät verkkosivuiltamme. Tervetuloa!

Osallistuva budjetointi

Kaupunkilaiset voivat vaikuttaa kaupungin kehittämiseen. Vuonna 2024 osallistuvaan budjetointiin on varattu 35 000 euroa, josta 10 000 ohjataan kouluille yhteisöllisyyden ja liikkumisen edistämiseen. Ehdotuksia voi tehdä aina tammikuussa, minkä jälkeen ehdotuksista pääsee äänestämään. Äänestystulokset ovat selvillä toukokuun alussa, jolloin tämä asukaslehti ilmestyy.

Tälle vuodelle on varattu lisäksi 15 000 € talkoorahaa kylien elinvoimaisuuden ja yhteisöllisyyden tukemiseksi.

Voit seurata osallistuvan budjetoinnin etenemistä verkkosivuiltamme: Osallistuva budjetointi – Hyvinkään kaupunki

Hyvinkääläisiä yritystarinoita

Juttusarja nostaa esille yrittäjyyden ja yrittäjätarinat. Monipuolisissa jutuissa kerrotaan, miksi yritys toimii Hyvinkäällä, millaisena yrittäjyysympäristönä kaupunki koetaan ja minkälaisia tulevaisuuden- ja kehittämisen suunnitelmia toimijoilla on.

Tutustu Yritystarinoihin Business ­Hyvinkää -sivustolla: www.hyvinkaa.fi/yritystarinoita

Blogisarja

Blogisarjassamme ääneen pääsevät kaupungin työntekijät. Mitä kaikkea kuuluu maanmittausinsinöörin tehtäviin? Millainen on ateria- ja puhtauspalvelutyöntekijän työpäivä? Millaisia asioita tietohallintopäällikkö kohtaa työssään? Haluamme olla lähellä kaupunkilaisia omien tarinoidemme kautta. Tervetuloa kurkistamaan arkeemme!

https://www.hyvinkaa.fi/kurkkaa-kaupungin-tyontekijoiden-arkeen/

kuva tyontekijat

Kuntalaiskahvit

Kuntalaiskahvit

Järjestämme kaikille avoimia, teemoitettuja kuntalaiskahveja kaupungintalolla Kahvila Donnerissa (Kankurinkatu 4–6).
Lue lisää kaupungin verkkosivuilta ja ­seuraa some­kanaviamme!

Lämpimästi tervetuloa!

Kerro mielipiteesi Hyvinkää -lehdestä

Anna palautetta tästä lehdestä ja voita lahjakortti Hyvinkää­saliin! Mistä jutusta pidit? Mistä aiheista haluaisit lukea lisää? Osallistuneiden kesken arvomme kaksi 50 euron lahjakorttia. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

www.hyvinkaa.fi/lehtikysely

Hyvinkää-lehti 1/2024

Hyvinkää-lehti 1/2024