Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
Hyvinkäälle vedenmyyntipiste
Hyvinkäälle vedenmyyntipiste

Hyvinkäälle vedenmyyntipiste

Hyvinkään vesi on avannut veden­myyntipisteen kaupungin varikon viereen. Vedenmyyntipiste on tarkoitettu ammattikäyttöön. Vettä voi hakea esimerkiksi liikennealueiden ylläpitoon, asfalttiurakkaan tai paineimuautoon.

Vedenmyyntipiste löytyy osoitteesta Kerkkolankatu 38, Hyvinkää.

Vedenmyyntipiste on Pohjois-­Uudenmaan ensimmäinen. Uudellamaalla samanlaisia myyntipisteitä löytyy Espoosta, Helsingistä, Vantaalta ja Kirkkonummelta.

Aikaisemmin vettä on haettu luvatta sammutusvesiasemista ja paloposteista. Ne on kuitenkin tarkoitettu ainoastaan Hyvinkään Veden ja pelastuslaitoksen käyttöön.

– Luvaton vedenotto voi aiheuttaa liian suuria virtauksia vesijohtoverkostoon. Silloin veden laatu voi heikentyä hetkellisesti, mikä aiheuttaa vaivaa ­asiakkaillemme, kertoo Hyvinkään veden verkostopäällikkö Anssi Hietikko.

Uudessa vedenmyyntipisteessä tätä ongelmaa ei tule. Piste on sijoitettu vesijohtoverkostoon siten, ettei suurenkaan vesimäärän hakeminen aiheuta vedenlaadun heikentymistä virtauksien takia.

Vedenmyyntipiste toimii asiakas­kortilla. Ennen kuin vettä voi hakea vedenmyyntipisteestä, täytyy asiak­kaan tehdä sopimus Hyvinkään Veden kanssa. Laskutus tapahtuu kuukausittain myyntipisteen kulutusmittarin mukaan. Vedenmyynti­pisteen hinnat löytyvät Hyvinkään Veden hinnastosta.

Hyvinkään Vesi
Kerkkolankatu 42,
05800 Hyvinkää.

Olethan etukäteen
yhteydessä ­laskutukseen:
p. 040 832 5353
(avoinna ark. 9–15)

Vedenmyyntipiste palvelee osoitteessa Kerkkolankatu 38, Hyvinkää.

Katso vedenmyyntipisteen ohjevideo Youtubesta

mainos energiahelppi

Hyvinkää-lehti 1/2024

Hyvinkää-lehti 1/2024