Esteettömyysvalinnat

Skip to main content
Pääkirjaston musiikkiosasto uudistuu!
Pääkirjaston musiikkiosasto uudistuu!
Tältä musiikkiosastolla näytti aiemmin. Uudistuksen myötä musiikkiosastolle on tulossa kattavan nuotti- ja äänitekokoelman lisäksi entistä keskitetympi pelikokoelma sekä tilat konsolipelaamiselle.

Pääkirjaston musiikkiosasto uudistuu!

Hyvinkään pääkirjastolla viime aikoina vierailleet ovat saattaneet panna merkille, että musiikkiosasto on ollut asiakkailta suljettuna. Peitettyjen ikkunoiden takana remontoidaan ja järjestellään osaston uutta ilmettä – pinnat, hyllyt ja palvelut päivitetään. Avautuvan osaston keskiössä on tietenkin edelleen musiikki, mutta kokoelmaa ja palveluja on kehitetty vastaamaan säännöllisesti toistuviin asiakastoiveisiin.

Kattava nuotti- ja äänitekokoelma saa seurakseen entistä keskitetymmän pelikokoelman ja aineistolle on mietitty uusi, selkeämpi sijoittelu. Lisäksi osastolle on hankittu äänieristetty työskentely­kuutio, joka vastaisuudessa tarjoaa paljon kysytyt tilat konsoli­pelaamiselle ja muuhun omaa rauhaa vaativaan asiakaskäyttöön, esimerkiksi pienille kokouksille. Uudet, liikuteltavissa olevat kalusteet puolestaan mahdollistavat entistä paremmin erilaisten tilaisuuksien ja konserttien järjestämisen.

Hyvinkään pääkirjaston musiikkiosaston pinnat, hyllyt ja palvelut päivitetään.

Tervetuloa loka–marraskuun vaihteessa tutustumaan, ja ­totta kai viimeistään avajaiskonserttiin keskiviikkona 8.11. kello 18! ­Marraskuun, ja musiikkiosaston uudet pinnat, valaisee silloin ­hetkeksi kaupungin oma ukuleleorkesteri, Aloha Hyvinkää.

iso kirjasto osasto remontissa

Millainen mahtaa olla musiikkiosaston uusi ilme? Marrakuussa se selviää.